Uns 125 estudiants aprenen sobre emprenedoria a través experiències reals de joves empresaris de la Garrotxa

Aquest matí i en el marc de la setmana de l’emprenedoria d’Olot, 125 joves dels instituts de la ciutat han participat en una tertúlia organitzada per l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa. Sota el títol ‘Parlem d’emprendre amb els joves’, els estudiants han pogut preguntar i resoldre els dubtes que tenien sobre la creació de negocis a partir de l’experiència real d’empresaris de l’associació.

Sobre els sistemes de finançament o l’aplicació de disseny gràfic i la creativitat a les empreses són alguns dels aspectes que han volgut conèixer els joves presents a la tertúlia que s’ha fet aquest matí a Olot. En el marc de la Setmana de l’Emprenedoria, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa ha posat 6 dels seus membres a la disposició de 125 joves dels centres d’educació secundària de la ciutat perquè els expliquessin les seves experiències i resolguessin els dubtes dels estudiants a través dels seus casos reals. En acabar la tertúlia, Joan Plana, president de l’Associació d’Empresaris de la Garrotxa l’ha valorat molt positivament i ha subratllat el feedback i les ganes que han mostrar els estudiants per descobrir aquest món.
Tot plegat, ha resolt en una hora i mitja de tertúlia que ha servit per aclarir dubtes sobre l’emprenedoria i aproximar aquest món als més joves amb consells i experiències reals. En alguns casos, com en el de la Carlota Alcaide, estudiant de Confecció i Moda, els ha servit per espantar les pors a l’hora d’intentar emprendre els seus propis projectes; en d’altres com el de l’estudiant de tercer d’ESO de l’Escola Cor de Maria l’Ayoub El Gham ha captat la importància de l’estima pel projecte a l’hora d’emprendre’l.

 

Notícies relacionades:
– Comença la primera Setmana de l’Emprenedoria d’Olot amb bones expectatives pel que fa a la participació
– Aquest any 217 emprenedors han demanat assessorament a l’Institut de Promoció d’Olot i 22 han creat nous negocis
– L’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa inicia el cicle de tertúlies trimestrals amb una de comunicació i màrqueting online