Els túnels de Bracons estaran tancats les nits de diumenge i dilluns que ve

Els túnels de Bracons tornaran a estar tancats dues nits, en aquesta ocasió, les dels propers diumenge 29 i dilluns 30 d’aquest mes. Així, de les 10 de la nit a les 6 de la matinada, no es podrà circular per l’eix Vic Olot a causa de les tasques de manteniment i neteja que es faran en els vorals, voreres i panells, a més de les càmeres de vigilància. La collada de Bracons, Ripoll o la carretera de Rupit són algunes de les alternatives a utilitzar. A més, en el mateix horari, dilluns també estarà tancat per manteniment el túnel d’en Bas.


Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal reclama a la Generalitat informació sobre els talls de trànsit als túnels de Bracons i la Vall d’en Bas
– Els túnels de Bracons assoleixen el rècord de circulació des de la seva posada en marxa amb 242.782 vehicles a l’octubre

Deixa un comentari