Governació es compromet a buscar una solució perquè el nou ajuntament de Castellfollit prorrogui el termini de les obres

La visita de la consellera de Governació i Relacions institucionals a la Garrotxa tenia com a objectiu principal reunir-se amb els equips de govern municipal d’Olot i Castellfollit de la Roca. A Castellfollit, l’alcalde, Miquel Reverter, li ha demanat prorrogar el termini per acabar el nou edifici de l’Ajuntament alguns mesos i no haver-lo de posar en marxa al desembre, ja que l’obra, després de diferents circumstàncies, encara no està acabada. El departament de Governació s’ha compromès a trobar-hi una solució els propers dies.

Després de processos judicials i problemes, tant amb la direcció d’obra com amb l’empresa constructora, el nou edifici de l’Ajuntament encara no està acabat. L’equip de Govern calcula que l’obra només està enllestida en un 85%. El nou Ajuntament havia d’obrir les seves portes com a molt tard, el 31 de desembre, segons els terminis per a l’obra, però els problemes amb la direcció d’obra i l’empresa constructora obliguen l’Ajuntament de Castellfollit a fer un nou projecte i una nova contractació per finalitzar els treballs. És per això que demanen al departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat prorrogar el termini de les obres entre sis i set mesos. La consellera de Governació en funcions, Meritxell Borràs, va ser ahir a Castellfollit per reunir-se amb l’Ajuntament i mirar de trobar una solució. En va sortir de la reunió amb la voluntat de fer-ho. La consellera espera que el departament podrà oferir una proposta concreta en els propers dies.

 

Notícies relacionades: 
– ERC entrarà al Govern municipal de Castellfollit de la Roca amb la voluntat d’acabar les obres de l’Ajuntament i potenciar la cinglera
– L’Ajuntament de Castellfollit i la família demandant ratifiquen l’acord aprovat fa un any per evitar l’enderroc del nou edifici consistorial