La Fira Orígens concedeix un accèssit del Premi a Millor Producte als fesols de Santa Pau

El passat cap de setmana la Fira Orígens va concedir als Fesols de Santa Pau  un accèssit en la categoria del Premi a Millor Producte de la fira. Aquest reconeixement es fa després que a l’agost, aconseguissin incorporar-se al registre de productes alimentaris de qualitat de la Unió Europea. La participació dels fesols en la Fira Orígens va anar emmarcada en la campanya Degusta DOP Fesols de Santa Pau que es va iniciar el mateix dissabte de la fira i que s’allargarà fins al març. Fins llavors  10 restaurants de Santa Pau ofereixen menús amb aquest producte com a principal element. A part de l’accèssit als Fesols de Santa Pau, la Fira Orígens va concedir el premi a millor producte al formatge La Pubilla de Murgó Formatges de Sant Iscle de Villalta. El premi del millor estand se’l va endur Del pagès a Casa de Vilassar de Mar.

Notícies relacionades:
– La quarta edició de la Fira Orígens acull gairebé un centenar d’expositors de producte de proximitat i qualitat