18 supermercats d’Olot i 270 voluntaris participen a la jornada central del Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa

Aquest dissabte es celebra la jornada central del Gran Recapte d’Aliments en el que a la Garrotxa hi col·laboraran 270 persones. Durant tot el dia, 18 supermercats d’Olot recolliran aliments i productes bàsics destinats a les famílies que es troben en situació de precarietat econòmica i social. La jornada central es concentra a Olot, però a la campanya del Gran Recapte hi participen 20 municipis de la Garrotxa on, fins al 5 de gener, s’hi han instal·lat un total de 64 punts de recollida d’aliments.

Notícies relacionades:
– Més de 250 voluntaris participaran al Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa
– Divendres comença la campanya del Gran Recapte amb 82 punts de recollida a tota la comarca

x