ADRINOC organitza una jornada sobre les estratègies de millora del desenvolupament local

L’Associació ADRINOC, l’entitat encarregada de gestionar els ajuts Leader a la Garrotxa i altres comarques gironines, organitza el dimarts 1 de desembre una jornada per explicar les estratègies per assolir un millor desenvolupament del territori a nivell local. Aquesta es celebrarà al matí a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de la Garrotxa i està oberta a tothom, però cal inscriure’s prèviament. Sota el títol ‘Com des del territori es contribueix a assolir els objectius Europa 2020’, l’acte comptarà amb la intervenció d’experts en desenvolupament territorial de la Generalitat de Catalunya i d’ADRINOC. En la jornada es presentaran també els nous ajuts Leader, que es publicaran a partir d’inicis del 2016.

Notícies relacionades:
– La Fundació Garrotxa Líder i el grup Leader ADRINOC donen a conèixer els arbres fruiters garrotxins als escolars de la comarca
– Adrinoc obre una nova convocatòria d’ajuts Leader per a la creació o millora de negocis

x