Les empreses C-Actiu i Vintage són els guanyadors del primer i segon premi dels Premis 100% Emprenedors

Aquest divendres al vespre s’han entregat els Premis 100% Emprenedors a la Sala El Torín d’Olot, en una cerimònia que ha tancat la primera setmana de l’emprenedoria. Durant aquests dies, s’han portat a terme diverses activitats a la ciutat, totes en relació amb l’empresa i l’ànim emprenedor.

El projecte C-Actiu ha estat el guanyador del Premi 100% Emprenedors, impulsats per l’IMPO. Tres joves garrotxins han donat el tret de sortida fa uns mesos a aquesta empresa, que pretén que la gent tingui una vida més activa i a l’aire lliure. Per això, s’ha creat un nou mètode d’entrenament físic que ajuda a la persona a tenir més energia. Amb els 3000 euros de premi, el projecte pot seguir creixent.

En segon lloc hi ha hagut Vintage. Serà una botiga que properament obrirà les seves portes i es basarà en les tres R: reciclar, reduir i reutilitzar. En un entorn que promet ser modern, diferent al que associem a la segona mà, es podran trobar objectes que compleixin amb aquest concepte que encara no està massa desenvolupat al nostre país.

Ferrer Xocolata, amb el seu obrador inaugurat fa alguns mesos, ha obtingut un accèssit, un reconeixement que ajuda l’empresa a tirar endavant.

Com a millor empresari jove, l’escollit ha estat el president dels placers del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa. Més enllà de la seva feina com a carnisser, ell és la cara visible de la plaça Mercat des de fa temps, i simbolitza millor que ningú l’esforç que s’ha fet per traslladar les parades de les instal·lacions provisionals a les noves.

L’entrega de premis ha estat la cirereta del pastís d’una primera setmana de l’emprenedoria a Olot que ha tingut una gran acollida i que comptarà amb properes edicions. És així com s’ha tancat aquest conjunt d’activitats fetes per a qui vol iniciar una nova aventura, com pot ser qualsevol negoci.

 

Notícies relacionades:
– Uns 125 estudiants aprenen sobre emprenedoria a través experiències reals de joves empresaris de la Garrotxa
– Comença la primera Setmana de l’Emprenedoria d’Olot amb bones expectatives pel que fa a la participació
– Aquest any 217 emprenedors han demanat assessorament a l’Institut de Promoció d’Olot i 22 han creat nous negocis
– L’Ajuntament d’Olot busca projectes empresarials per finançar-los a través del Fòrum Inversor i reconèixer-los als Premis 100% Emprenedors

 

Deixa un comentari