Càritas Garrotxa rebrà l’import de les propines de ‘La Cuina del Mercat’ en una iniciativa solidària de l’establiment

El restaurant La Cuina del Mercat ha emprès una iniciativa solidària. A proposta del personal de l’empresa, han decidit que les propines que rebin dels seus clients, aniran a parar íntegrament com a donatiu a Càritas Garrotxa.

El restaurant ‘La Cuina del mercat’ tira endavant una iniciativa solidària: totes les propines, aniran a parar a Càritas Garrotxa per impulsar les seves tasques en ajudes socials. Va ser una proposta que va sortir des dels mateixos treballadors de l’establiment. La iniciativa solidària és rebuda positivament des de Càritas, no només pel suport econòmic sinó també per la originalitat i l’exemple que s’ofereix.

Els donatius es fan públicament a través del portal migranodearena.org, on hi ha el projecte del restaurant. Però a més dels donatius de les propines, qualsevol particular pot també aportar el seu granet de sorra: de moment s’han recaptat ja 1020 euros. Dins la data límit, que és el 16 de gener, s’espera haver aconseguit els 1500 euros que es proposen recaptar per donar suport a la tasca de Càritas.

x