La plaça Mercat celebra el seu primer aniversari en funcionament amb dades positives de clientela i facturació

La plaça Mercat d’Olot ha celebrat aquest matí el seu primer aniversari en funcionament. Amb la presència de tots els placers, a primera hora s’han bufat les espelmes per recordar la inauguració de la instal·lació i fer balanç dels primers 365 dies que porten en marxa.

En l’any que porta en marxa, la plaça Mercat ha obtingut dades positives per part dels placers: han augmentat la seva facturació en un 45%. Aquesta dada, ajuda a la consolidació del projecte.

Els clients també han augmentat en un 40%, segons dades ofertes pel regidor de promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda. El repte que també s’ha superat amb escreix és la convivència amb Mercadona, que havia creat algunes reticències a l’inici.

Amb tot, els placers han bufat l’espelma pel primer any, augurant que en els propers exercicis, les dades positives de facturació i clientela es puguin consolidar juntament amb el nou emplaçament.

 

Notícies relacionades:
– Els locals de la Plaça Mercat d’Olot seran tots plens el proper mes d’abril
– Els placers han venut entre un 10 i un 30% més durant els primers 100 dies de la nova Plaça Mercat d’Olot
– La pluja no espanta als compradors i curiosos de la nova Plaça Mercat que s’ha tornat a emplenar aquest primer dissabte

x