La Unió Esportiva Olot s’haurà de fer forta a casa contra l’Espanyol B per afrontar els propers desplaçaments amb garanties

La Unió Esportiva Olot s’enfronta diumenge a la tarda a l’Espanyol B. Els homes de Rodri voldran adjudicar-se els tres punts, per fer-se forts a casa i enfrontar els dos desplaçaments que vénen amb garanties i amb confiança per sumar, almenys, la primera victòria fora de casa.

L’Espanyol B és la pedra que es trobarà la Unió Esportiva Olot en el seu camí aquest cap de setmana. L’equip garrotxí haurà de mostrar consistència i fer valer el factor camp per superar-lo i sumar tres punts, però no serà fàcil.

L’Olot recuperarà Uri Santos per aquest important enfrontament: qui segueix a la infermeria és Dieguito, que encara en té per un parell de setmanes. Els homes de Rodri, però, tenen clar que fer-se forts a casa és important, sobretot perquè les dues properes jornades són a domicili.

Afrontar aquests dos propers desplaçaments amb 18 punts, no només deixaria la Unió Esportiva Olot amb més tranquil·litat, sinó que faria augmentar l’autoestima per aconseguir guanyar el primer partit fora de l’Estadi Municipal.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot s’endú un punt de la Pobla de Mafumet però segueix sense conèixer la victòria lluny de casa (2-2)
– El davanter de l’Olot Diego Sánchez serà baixa per lesió durant el proper mes de competició
– La Unió Esportiva Olot derrota a casa al UE Cornellà i surt del descens per primer cop en aquesta temporada (2-0)

x