Mor l’home que va ser atropellat fa dues setmanes a la rotonda de la carretera de la Canya

Ha mort l’home que el passat 10 de novembre va ser atropellat a la rotonda de la carretera de la Canya. La víctima, un veí d’Olot de 68 anys, va morir la matinada de dimecres, després de passar 14 dies en estat greu a la UCI de l’Hospital Josep Trueta de Girona on va ser traslladada en helicòpter medicalitzat just després de l’accident. Els fets van succeir poc després de les 4 de la tarda del dia 10 de novembre quan un vehicle va envestir l’home en un pas de vianants de la rotonda de la carretera de la Canya d’Olot que interconnecta la N.260 amb l’A-26.

Notícies relacionades:
-Un home ha estat traslladat en helicòpter al Trueta en estat greu després de ser atropellat a la carretera de la Canya d’Olot

x