‘The very best’, el nou treball de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, es presenta aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Ahir es va presentar a l’Auditori de Girona el nou disc de la Simfònica de Cobla i Corda. Es tracte de ‘The Very Best’ que recopila les seves peces més emblemàtiques des de l’inici d’aquesta orquestra nascuda el 2008 arran d’un innovador projecte musical impulsat per l’empresa gironina Metalquimia, presidida pel garrotxí Josep Lagares. Al nou disc hi ha 22 cançons que van des de la música tradicional catalana fins al Pop Rock més actual. En aquest treball hi ha participat tots els cantants que han col·laborat amb la Simfònica al llarg de la seva trajectòria com són Albert Guinovart, Pep Poblet, Cris Juanico, Nina, Beth i Manu Guix. Aquest nou disc es presenta al gran públic a l’Auditori de Girona avui i demà en concert que ja té quasi totes les entrades exhaurides.

Notícies relacionades:
– La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presentarà una antologia dels seus millors moments a l’Auditori de Girona
– La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presenta el nou disc ‘Llegendes del pop-Rock’
– La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya publica un nou disc de versions sobre els èxits del pop i el rock mundial