CEF Bosc de Tosca i CE Besalú signen taules en el derbi garrotxí de la segona catalana de futbol (2-2)

En un matx atractiu i amb la intensitat pròpia d’un derbi, hi ha hagut una part per a cada equip. El Besalú ha gaudit de les millors ocasions a la primera meitat tot i jugar amb 10 des del minut 20, mentre que el Bosc de Tosca ha dominat a la segona però només ha pogut aconseguir l’empat final, que ha estat el resultat més just. 


Bosc de Tosca i Besalú es retrobaven a la segona catalana, en un derbi garrotxí que preveia un xoc d’estils entre el toc dels de Les Preses i el joc incisiu i directe  dels besaluencs.Però de seguida el matx s’ha igualat i els dos equips han buscat la possessió de la pilota en un començament molt atractiu. En la primera meitat, la possessió local no s’ha traduit en ocasions, mentre que els visitants han gaudit de bones opcions de marcar.

Això si, la primera dels grocs, cap dins. Una falta directe de Sergi obria el marcador per als locals, amb una gran execució que deixava venut al porter besaluenc.

Però els homes d’Ernest Bassols no s’han encongit, i en una bona jugada personal han posat l’empat al marcador mitjançant Ezequiel, que superava el porter presenc.

El partit, molt maco fins llavors, ha anat pujant de voltes amb el pas dels minuts i en un servei de cantonada, alguna cosa ha passat entre Franc i Castany, i aquest últim ha perdut els papers essent expulsat per agressió.

Curiosament, amb un home menys els de Bassols s’han crescut, i el Bosc de Tosca ha marxat del partit. Martín, en una altra gran definició ha carregat la cama dreta dins l’àrea i ha culminat la remuntada verd-i-blanca abans del descans.

A la represa, com era d’esperar per les circumstáncies, els d’Albert Danés han agafat el control del joc buscant superioritat a les bandes, mentre el Besalú defensava el resultat i intentava sortir a la contra. L’entrada de Sergi Amargant i Xevi ha donat un altre aire a l’atac local, i després d’una bona passada del mateix Xevi, el killer Alejandro Gaitán ha igualat el partit.

El matx ha tornat a ser des de llavors el partit maco que s’esperava, i els dos equips han oferit un gran espectacle, amb molta intensitat i amb una lluita infatigable per fer el tercer gol. El Bosc de Tosca les ha tingudes, perquè ha sabut, aquest cop sí, transformar el domini en ocasions, però els de Bassols han estat molt vius i en alguna contra, especialment a les botes de Juncà, han pogut guanyar el partit.

Al final, però, repartiment de punts que no ha satisfet a cap dels dos tècnics però que ha estat el més just vistos els mèrits d’un i altre equip.

Amb aquest puntet els besaluencs es reforén a domicili i treuen el cap després d’una mala ratxa, mentre que els d’Albert Danés continuen sumant en un grup 1 de la segona catalana molt igualat i competitiu.

 

Notícies relacionades:
– El CEF Bosc de Tosca derrota al AE Cornellà (2-1) i se situa a tan sols un punt de la promoció d’ascens en el dia de la seva presentació
– El CEF Bosc de Tosca empata a casa davant del Cassà (2-2), en un bon partit, i els d’Albert Danés encara no coneixen la derrota en aquest curs

Deixa un comentari