La desena edició de la LAN Party Volcànica.cat atreu prop de 200 aficionats als vídeojocs

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Olot la 10a edició de la LAN Party Volcànica.cat. Ha estat una reunió de prop de 200 aficionats als vídeojocs i als ordinadors, que han gaudit d’un cap de setmana compartint el seu hobby a la Garrotxa.


Una LAN Party és un esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació. A Olot ja fa deu anys que se’n celebra una, la Volcànica.cat, que ha atret unes 200 persones a la Garrotxa.

Val a dir, però, que els organitzadors enguany han estat pràcticament els mateixos que van començar la LAN Party, per això enguany intenten passar el relleu.

Sigui com sigui, la fórmula de l’èxit és la de sempre: ordinadors i moltes ganes de jugar a vídeojocs i passar-s’ho bé en bona companyia.

Així, amb plena salut, és com celebra el seu desè aniversari una LAN Party que s’ha pogut mantenir en el temps malgrat els temps complicats pels quals passen aquest tipus d’esdeveniments.

 

Notícies relacionades:
– La 10a edició de la Volcànica.cat comença aquest dimecres amb una taula rodona amb representants d’empreses de la Garrotxa
– La Volcànica.cat reuneix 120 persones en una multitudinària LAN Party

Deixa un comentari