Abulí i Herrero s’emporten la victòria de la 24a edició de la BTT d’Oix

Aquest diumenge s’ha disputat la 24a edició de la BTT d’Oix, la cursa de bicicletes de muntanya més antiga de la comarca. Fins a 123 ciclistes s’han apropat fins al poble per gaudir dels millors paisatges de l’Alta Garrotxa. Els guanyadors han estat Francesc Abulí a la volta curta i Rafael Herrero al recorregut llarg.

Els camps gebrats, senyal d’un fred intens, han donat la benvinguda als participants a la 24a edició de la BTT d’Oix. En total, fins a 123 valents han començat a fer caliu a la plaça de l’església d’Oix, punt neuràlgic de la prova més antiga de la Garrotxa en el món de la bicicleta de muntanya.

A partir de llavors, els esperaven dos recorreguts de divuit i quaranta-dos quilòmetres, que permetien descobrir alguns dels paisatges més majestuosos que ofereix l’Alta Garrotxa, a través del coll de Pera o Mestracà. Això fa que any rere any visitin la cursa nombrosos ciclistes de fora de la comarca.

El vencedor del circuit curt ha estat el ciclista d’Argelaguer Francesc Abulí, amb un temps d’1 hora i 23 minuts, que ha hagut d’optar per a aquest recorregut perquè a mitja cursa se l’hi ha malmès un radi de la bicicleta. En la volta llarga, el vencedor ha estat l’olotí Rafael Herrero, amb un temps de 2 hores i 43 minuts.

 

 

 

 

Deixa un comentari