La primera edició d’El Petit Format veu la llum amb molt bona acceptació durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana ha vist la llum a Olot la mostra de teatre El Petit Format. El que es buscava des d’organització era tenir aforaments limitats per aproximar el teatre a l’espectador i generar-li una sensació única. En la seva primera edició s’han programat set obres de diversa temàtica que s’han representat amb un aforament reduït: aquesta filosofia ha agradat al públic, i ja s’espera una segona edició per a l’any que ve.

El teatre amb un públic reduït era la filosofia que proposava la mostra de teatre El Petit Format, i amb aquest plantejament, ha superat la prova que era la seva primera edició.

Una de les propostes més cridaneres per a la mostra d’enguany han estat els Contes Eròtics del Japó. I és que la narració de relats en teatre és una cosa més habitual al país del sol naixent que aquí. Els va representar i explicar aquest dissabte al vespre als Catòlics per Yoshi Hiori sota el títol La flor que palpita.

Durant aquest diumenge només s’ha representat una obra, a l’Orfeó. Traïció va ser una proposta de la companyia 8uit de Teatre, que parlava, a través de la tècnica del flashback, d’històries d’amor i traïció basades en un cas real. En aquest cas, l’obra s’ha representat en espais molt propers al públic i canviant la ubicació en cada escena.

El Petit Format, doncs, ha entrat amb bon peu a l’escena cultural olotina: això els augura, almenys, una segona edició per la qual ja comença a haver-hi idees.

petit format 1
Notícies relacionades:
– La mostra de Teatre ‘El Petit Format’ porta el teatre a les escoles com a prèvia del festival
– Neix la mostra de teatre ‘El petit format’ per acollir propostes amb aforaments reduïts a Olot
– L’entitat ‘Una Càpsula de Teatre’ organitzarà la primera Mostra de Teatre de Petit Format