L’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona ha celebrat el dia internacional del modelisme ferroviari

Per donar a conèixer el dia internacional del modelisme ferroviari, que és el 2 de desembre, a l’antiga estació de tren de Sant Esteve d’en Bas, s’ha obert aquest diumenge al matí, durant un parell d’hores, l’exposició de reproduccions ferroviàries en miniatura. L’exposició ha estat impulsada pels Amics del Tren d’Olot-Girona. Malgrat que el darrer tren que va circular per la Garrotxa ho va fer el 1969, hi ha encara afició per muntar-ne maquetes i exposar-les. S’ha aprofitat també el bon dia per treure a l’aire lliure la maqueta gran. Amb això, i el circuit de vies muntat fora de l’estació, la gent ha pogut pujar-hi i passar una bona estona amb la reina de les maquetes, de totes les que té aquesta associació d’amics del tren tan arrelada a la Garrotxa.

Deixa un comentari