Els Bombers han localitzat aquest diumenge cinc excursionistes que s’havien desorientat a la Garrotxa

Els Bombers de la Generalitat van localitzar aquest diumenge al migdia tres noies, d’uns 25 anys, que dissabte al vespre es van desorientar a la Vall del Bac, a la Vall de Bianya. Les joves, que van passar la nit al ras, van alertar els Bombers sobre 2/4 de 2 del migdia. En les tasques de recerca hi va treballar una dotació terrestre i efectius del Grup d’Actuacions Especials, que van trobar les excursionistes a 1/4 de 3 de la tarda. Els Bombers també van treballar ahir en una altra incidència a Montagut i Oix. Pels volts de les cinc de la tarda van rebre l’avís de dues excursionistes que s’havien desorientat després de fer el Pic de les Bruixes. Els efectius van aconseguir localitzar-les mitjançant l’aplicació mòbil WhatsApp.

x