La jornada central del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa ha recollit 31.247 quilos d’aliments i productes bàsics

La jornada central del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa celebrada aquest dissabte ha tornat a ser un èxit. No només ha mantingut els quilos d’aliments i productes bàsics recollits la passada edició, sinó els ha superat en uns 240 de quilos. Les institucions i entitats organitzadores n’han fet balanç.

Aquest matí els voluntaris seguien col·locant aliments i productes bàsics al Centre de Distribució d’Aliments. Quatre grups de voluntaris continuaran col·locant i distribuint els productes durant els matins del mes de desembre; i és que han estat molts els quilos recollits durant la jornada central del Gran Recapte, tants com 31.247. Càritas Garrotxa ha volgut agrair avui la tasca feta pels 270 voluntaris que han participat a la jornada central del Gran Recapte i als clients dels punts de recollida, que han encertat a l’hora de col·laborar amb productes bàsics. Creu Roja ha agraït, per la seva banda, la resposta rebuda a la crida de disposar d’un transport coordinat per portar fins al Centre de Distribució d’Aliments els productes recaptats. L’entitat ha assegurat que el transport ha funcionat de manera especialment àgil durant aquesta edició.

Des del Consoric d’Acció Social de la Garrotxa es recorda que els ciutadans encara poden col·laborar amb el Gran Recapte fins el 13 de desembre deixant productes als punts de recollida que es troben repartits per diferents municipis de la Garrotxa. En total s’han habilitat a la Garrotxa 65 punts de recollida repartits a les diferents poblacions. Es poden consultar a la pàgina web del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, www.casg.cat.

 

Notícies relacionades:
– El Gran Recapte d’Aliments mobilitza prop de 300 voluntaris i milers de contribuents per a la solidaritat a Olot
– 18 supermercats d’Olot i 270 voluntaris participen a la jornada central del Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa
– Més de 250 voluntaris participaran al Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa