Lluís Guinó, diputat de Junts pel Sí, diu que si no hi ha pacte amb la CUP s’hauran de convocar eleccions

Durant el programa especial en directe des de la Fira de la Ratafia de Besalú i abans de que es donessin a conèixer els resultats de l’assemblea de la CUP a Manresa, Lluís Guinó, alcalde de Besalú i diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, es va mostrar partidari de l’acord amb la Candidatura d’Unitat Popular amb Artur Mas de President i respectant el full de ruta acordat. Guinó es va mostrar contundent en afirmar que si no hi ha pacte s’haurà de tornar a convocar eleccions.


Notícies relacionades:
– Lluís Guinó: “Hi ha un criteri que s’ha de prioritzar, que és el guanyador de les eleccions”
Junts pel Sí i la CUP són les forces més votades a la Garrotxa amb un 78,42% dels vots