S’estrena ‘Ben Trobats’, el nou magazín matinal d’Olot Televisió i la Xarxa

Aquest matí s’ha estrenat un nou magazín matinal a OLOT TELEVISIÓ. Es titula ‘Ben trobats‘, una expressió que s’utilitza per donar la benvinguda a persones amb qui ens sentim a gust i volem compartir una estona. Doncs aquesta és la idea que vol encomanar el programa realitzat per les televisions locals i La Xarxa. Una combinació d’entreteniment, divulgació i informació de servei des d’un punt de vista territorial. Entre l’equip del programa, que està format per vuit periodistes de les televisions locals catalanes, hi ha el director d’Olot Televisió, Albert Brosa.

‘Ben trobats’ vol apropar la realitat de les comarques catalanes a l’àrea metropolitana. Amb un to planer i desenfadat, el programa donarà veu a històries de ciutadans corrents molt sovint lligades a la vida quotidiana. Clara Tena, fins ara cap d’Informatius de Canal Terres de l’Ebre, en serà la directora i presentadora, i David de Dios, el subdirector. Amb ‘Ben trobats’, els teleespectadors s’ho passaran bé mentre amplien coneixements sobre els temes més variats. Economia domèstica, reivindicacions socials i la crònica rosa seran presents a la tertúlia que cada dia conduirà un o una periodista local. Hi haurà seccions dedicades a la sexologia, el ‘coaching’, la nutrició i la gastronomia, l’humor i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa ‘Adolescents.cat’. Entre els col·laboradors habituals hi haurà el periodista Sebastià d’Arbó, que explicarà misteris i enigmes que amaguen els municipis catalans; el dissenyador Èrik Putzbach, que parlarà d’estilisme, i Pere Cullell, que encapçalarà la secció de successos. No hi faltarà tampoc una entrevista i una actuació al final del programa d’un espectacle que es representarà en algun punt de Catalunya durant el cap de setmana. ‘Ben trobats’ s’emetrà a una vintena de televisions locals de 10 a 12 del matí.

x