Jordi Xuclà, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona: “No serem nosaltres els que ens aixecarem de la taula de negociació”

El cap de llista de Democràcia i Llibertat a les eleccions al Congrés per Girona, Jordi Xuclà, ha estat a OLOT TELEVISIÓ per respondre les preguntes del director de la cadena, Albert Brosa, al Programa Pros i Contres, sobre els diferents escenaris que es planteja Junts pel Sí després del resultat de l’assemblea de la CUP desfavorable a investir el candidat Artur Mas com a president del Parlament de Catalunya. Xuclà ha assegurat que no serà Junts pel Sí qui s’aixecarà de la taula de negociació i espera poder investir Mas abans del 10 de gener. Junts pel Sí creu que l’acord encara és possible. Per això no es planteja ni canviar el candidat ni convocar noves eleccions al març. “No és una qüestió de noms”, ha dit el candidat de Democràcia i Llibertat, “però un partit que ha obtingut el 9% dels vots no pot imposar el candidat el que n’ha obtingut el 40”.