La jornada informativa organitzada per d’ADRINOC dóna a conèixer el nou portal web de la Generalitat amb totes les ajudes de la Unió Europea

Aquest matí al Consell Comarcal de la Garrotxa s’ha realitzat una jornada per donar a conèixer els fons que es donen a nivell europeu i també dins del Pla de Desenvolupament Rural, el PDR. En la jornada s’ha aprofitat per donar a conèixer un nou portal web creat per la secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, per fer més accessible la informació relacionada amb els fons que es donen des de la UE. La pàgina web recull totes les ajudes i els terminis d’obertura i tancament de les convocatòries. A més de la pàgina web, també s’ha posat en marxa un compte de twitter i una etiqueta on es poden trobar totes les ajudes. En la jornada, organitzada per ADRINOC, també s’ha donat a conèixer les ajudes que es donen per al desenvolupament rural, el PDR.

Notícies relacionades:
– ADRINOC organitza una jornada sobre les estratègies de millora del desenvolupament local

x