FANS homenatja a Nativitat Granados, per la seva aportació a l’associació, i al cantant Jacint Juanola, per la seva trajectòria

Aquest cap de setmana, l’Associació Fans va celebrar la festa de cloenda de les activitats anuals de l’entitat a local social de Bosc de Tosca. En l’acte es va aprofitar també per presentar la previsió d’actes programats per al 2016, any en que FANS celebrarà el seu 15è aniversari. En la festa, on hi van actuar els grups ‘Els de Sempre’, ‘Els Volcànics’ i ‘Els Corbs Negres’ es va distingir a Nativitat Granados, per la seva aportació a l’associació, i també es va homenatjar al cantant garrotxí Jacint Juanola, conegut com a Rock Bergudàn, per la seva trajectòria.

Notícies relacionades:
– Fans celebra la dotzena Escala HI-FI
– L’associació Fans celebra la seva festa anual amb un sopar popular i tres concerts

Deixa un comentari