La Vall d’en Bas fa una enquesta als majors de 65 anys per esbrinar les necessitats i potencialitats del col·lectiu

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas va anunciar aquest dimarts el futur desbloqueig de diversos projectes que es troben aturats. En primer lloc, tal i com va anunciar a OLOT TELEVISIÓ al programa ‘L’alcalde respon‘, entrarà en funcionament al 2017 el Centre de Serveis per a la Gent Gran.


Per tal de que el Centre i el mateix municipi responguin a les necessitats dels majors de 65 anys, s’està elaborant aquests dies una enquesta a els 600 veïns de la Vall que formen part d’aquest col·lectiu. D’altra banda, a la mateixa roda de premsa es va parlar de la inauguració ja anunciada del Museu del Camp de Can Trona pel mes de gener. L’Ajuntament ha programat una jornada de portes obertes a l’espai exclusivament pels veïns de la Vall. Serà el 19 de desembre; s’ha anunciat la posada en servei de la sala d’exposicions temporal, així com la permanent i l’auditori del centre.

 

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas posa en marxa un web per resoldre els dubtes dels veïns