L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts posa en funcionament un nou sistema de gestió d’incidències

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va ser el primer de la Garrotxa a avançar-se a la llei de transparència posant en marxa el portal de transparència l’abril del 2015. Aquesta setmana, el consistori santjoanenc ha posat en funcionament un nou sistema de gestió d’incidències a través de la pàgina web de l’Ajuntament. El nou model de comunicació s’afegeix als canals ja existents de notificació d’incidències: l’atenció telefònica i personalitzada.

Les incidències que els veïns i veïnes del municipi vulguin comunicar al consistori les podran fer a través d’un senzill formulari que es troba a l’índex de la pàgina web anomenat incidències. Amb la posada en marxa d’aquest nou programa de comunicació i gestió de tasques de manteniment municipal, el consistori pretén oferir més facilitats als vilatans alhora de comunicar-se amb l’Ajuntament i escurçar el temps de resposta de resolució mitjançant un seguiment de cada petició. En aquest informe es poden entrar incidències referents a treballs a la via pública, neteja viària, recollida de residus, manteniment de parcs i edificis municipals, desperfectes ocasionats en elements públics i enllumenat o senyalització, entre d’altres.

 

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas posa en marxa un web per resoldre els dubtes dels veïns
– La Diputació de Girona posa a disposició dels ens locals l’Oficina de Transparència de cares a la posada en marxa de la llei
– L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts crea un portal de transparència i s’avança a l’aplicació de les lleis dels governs català i espanyol

x