Destaquen l’Oficina de Turisme al portal web líder d’arquitectura del món

El web d’arquitectura més visitat del món, ArchDaily, ha seleccionat la nova Oficina de Turisme d’Olot entre els projectes més destacats d’aquest novembre. Tot i que al portal s’hi poden trobar altres projectes com el nou Hospital comarcal o l’edifici de Ferrer Xocolata, l’Oficina ha estat un dels més visitats rebent l’aprovació de més de 2.600 persones, a molta distància de la resta de projectes destacats del mes per ArchDaily. D’altra banda, el quiosc del Vial Sant Jordi ha acabat el seu període de funcionament havent atès a gairebé 1.600 persones, de les quals 122 es van dirigir cap al centre d’Olot. La majoria de les consultes provenien de turistes arribats de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Notícies relacionades:
– El conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugura la nova oficina de turisme d’Olot
– L’ocupació turística a Olot durant l’octubre augmenta un 8,5% respecte el mateix mes de l’any passat
– El quiosc informatiu que s’ha instal•lat al vial Sant Jordi vol aconseguir que més turistes visitin el centre d’Olot