El Parc Natural tanca els centres d’informació del Casal dels Volcans i Can Serra fins al febrer

Arribats al desembre, els centres d’informació del Parc Natural també tanquen. El centre d’informació del Casal dels Volcans ja s’ha tancat a hores d’ara, i el proper dia 13 tancaran els de Can Serra i Can Passavent, si bé aquest últim s’anirà obrint per qüestions de vigilància del Croscat. La intenció és tornar a obrir els centres pels voltants del proper mes de febrer, mantenint les dates i els horaris d’aquest any.

Seguint les directrius servei reduït dels últims temps, El Parc Natural tanca dos dels seus centres d’informació durant els propers mesos d’hivern. Un d’ells és el centre d’informació del Casal dels Volcans. És el primer que es tanca, ja que la informació turística que es dóna des d’aquí pot ser fàcilment derivada a l’oficina de turisme. El proper dia 13, es tancarà també el centre d’informació de Can Serra. També ho farà el centre de Can Passavent, a tocar del Croscat, si bé s’anirà obrint davant les diferents visites per qüestions de vigilància del volcà. Coincidint amb el tancament dels centres d’informació, el Departament d’Agricultura acabarà de traspassar la competència sobre parcs naturals al Departament de Territori. També es tornaran a tramitar els plecs i els contractes d’alguns dels serveis que s’hi duen a terme. La direcció del Parc no creu que cap d’aquests tràmits hagi d’endarrerir la reobertura dels centres d’informació, prevista al voltant del mes de febrer, com aquest any. La intenció del Parc és com a mínim la de mantenir les dates i els horaris d’obertura dels centres d’informació.