L’atur a la Garrotxa assoleix les xifres més baixes dels darrers cinc anys i mig, des d’abans del gener del 2010

El mes de novembre tanca a la Garrotxa amb les llistes d’aturats registrats més baixes que no s’assolien des de fa més de cinc anys i mig, abans del gener del 2010. En total hi ha 2.711 aturats, 41 menys que el mes d’octubre d’aquest any. Això suposa una disminució de gairebé el 1.5% respecte el mes passat. Pel que fa a Olot també s’ha reduït la xifra de desocupats. Són 1.823, 24 menys que a l’octubre. Aquesta xifra és, també, la més baixa registrada a la ciutat des del desembre del 2008.

Notícies relacionades:
– L’atur es manté estable a la Garrotxa el mes de setembre mentre que a Olot baixa un 1%
– L’atur augmenta un 2% a l’agost però es manté per sota de les dades registrades el mes de maig a la Garrotxa
– L’atur disminueix per sisè mes consecutiu a la Garrotxa situant-se als 2.732 aturats registrats

x