L’empresari garrotxí Salvador Vergés recull el Premi a Millor Jove Emprenedor Innovador de la Indústria Agroalimentària 2015

L’empresari Salvador Vergés ha rebut aquest dimecres el Premi a Millor Jove Emprenedor Innovador de la Indústria Agroalimentària 2015 per l’hamburguesa 100% natural que ha desenvolupat el Mas La Carrera de la Vall d’en Bas, l’empresa Noel Alimentaria i el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, que també és accionista de l’empresa. El guardó el va entregar el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, en un acte que es va celebrar al Palau de Pedralbes de Barcelona.

L’hamburguesa Natrus està elaborada totalment amb carn de vedella sense additius ni conservants. Des de fa mesos es comercialitza en diferents grans superfícies comercials d’arreu de Catalunya. És el primer producte de l’empresa Bas Alimentària, participada per tres socis. La vedella és de proximitat, criada amb mètodes tradicionals. Noel hi aporta la seguretat sanitària, la traçabilitat i la distribució.

Foto: Salvador Vergés
Foto: Salvador Vergés

 

Deixa un comentari