Olot serà la seu el 23è Congrés de Fires de Catalunya

Olot acollirà el 23é Congrés de Fires de Catalunya, que es celebra anualment al mes de novembre. La candidatura de la capital garrotxina ha estat la guanyadora i durant dos dies acollirà aquest esdeveniment que concentra els professionals del món firaire tant públic i privat amb associats importants com la Fira de Barcelona.

El 23é Congrés de Fires de Catalunya es celebrarà a Olot, a la Sala el Torín. Així ho ha decidit la federació organitzadora d’aquest esdeveniment que ha seleccionat la capital garrotxina d’entre les tres candidatures que es presentaven. Juntament amb Olot, també es van presentar Granollers i Calella de la Costa per acollir aquest congrés.

Es tracte d’un esdeveniment que concentra els professionals del món de les fires, tant a nivell públic com privat. Actualment la Federació de Fires de Catalunya, la FEFIC, té 42 associats que organitzen més d’un esdeveniment, ja siguin fires petits o mitjanes, però també esdeveniments de rellevància com són les de Fira de Barcelona.

El congrés, que es celebrarà al mes de novembre del 2016 i s’allargarà dos dies, portarà fins a Olot entre 100 i 150 persones i servirà a la l’Ajuntament per conèixer altres experiències i millorar l’organització de les fires que es fan a la ciutat tal com ha explicat el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda

Aquesta serà la segona vegada que Olot aculli el congrés, la capital garrotxina ja en va ser la seu el 1998. De les fires que es fan a la ciutat actualment, només tres, totes elles organitzades per l’Ajuntament a través de l’Institut de Promoció Municipal d’Olot estan registrades a la Federació. Són la Fira de Sant Lluc, la Fira Orígens i la Fira del Pessebre.

x