Unió defensa un millor finançament i el reconeixement i el blindatge de la singularitat catalana perquè és “viable”

Per primera vegada en unes eleccions generals Convergència i Unió es presentaran per separat. La darrera enquesta del CEO conclou que, a data d’avui, Unió no obtindria representació en el proper mandat a les corts espanyoles. Els demòcrata cristians defensen la via de la negociació perquè Catalunya tingui un tractament diferenciat. Així ho explicava la candidata per Girona, Montse Surroca, ahir a la nit al programa ‘Pros i Contres’ d’OLOT TELEVISÓ. Ha assegurat que el viable és defensar “un model de finançament com el del País Basc”, així com el reconeixement de la singularitat de Catalunya i el blindatge de la seva llengua i cultura. “Anar a negociar la independència no ésviable”, ha conclòs.