Xuclà demana una forta representació a Madrid per seguir defensant un referèndum, i demana disculpes per la presumpta corrupció al seu partit

El cap de llista per la demarcació de Girona de Democràcia i Llibertat al Congrés, Jordi Xuclà, ha visitat aquest matí la plaça Mercat d’Olot, abans de començar la campanya electoral del proper 20 de desembre. Per a Xuclà, és important tenir una forta representació a Madrid per seguir defensant un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya. També avisa que falta fer més pressió per aconseguir la Variant d’Olot i el desdoblament de l’eix pirinenc a partir de Besalú, recordant que Girona és la demarcació amb menys quilòmetres d’autovia de l’estat.


D’altra banda, Jordi Xuclà ha demanat disculpes als ciutadans pels presumptes casos de corrupció que han esquitxat a Convergència Democràtica els darrers mesos i les irregularitats que ha comès el seu partit. Xuclà reclama tolerància zero i repugnància total a aquestes accions, però també denuncia operacions policials i polítiques destinades a desprestigiar les institucions catalanes i els representants sobiranistes.

 

Notícies relacionades:
– Jordi Xuclà, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona: “No serem nosaltres els que ens aixecarem de la taula de negociació”

x