Càritas Garrotxa ven sacs solidaris nadalencs fets pels seus voluntaris

Aquest pont de la Purissima són molts els municipis garrotxins que organitzen activitats. A Olot s’hi celebrarà la Fira del Pessebre on hi serà present Càritas Garrotxa. Hi vendran les bosses del ‘SolidariSac’ que han elaborat els seus voluntaris, juntament amb altres productes.

El SolidariSac va néixer com una iniciativa solidària perquè les empreses incorporessin en els seus lots nadalencs per als treballadors. Des de l’any passat, la iniciativa ha crescut i s’ha consolidant i ara també es ven a tots els ciutadans, que les podran adquirir a la parada que l’entitat tindrà al centre d’Olot durant la Fira del Pessebre fins que s’esgotin les existències. Només en empreses s’han venut unes 4.000 bosses.

Totes aquestes bosses i la resta de productes que es podran comprar durant el Mercat del Pessebre han estat elaborats per voluntaris de Càritas, que durant setmanes han treballat en el disseny, realització i distribució del SolidariSac.

Tots els productes que es vendran tenen l’objectiu de recaptar diners per Càritas Garrotxa, però també de difondre el missatge i valors de l’entitat. Els diners recollits es destinaran al finançament genèric de l’entitat, però de cares a l’any que ve no es descarta destinar-los a un projecte específic d’àmbit laboral.

 

Notícies relacionades:
– Càritas Garrotxa crea el ‘Solidarisac’, una bossa plena de fruits secs que posa a la venda durant la campanya de Nadal

x