La lectura del llibre sagrat de la comunitat sikh finalitzarà diumenge amb una processó on es conviden a tots els Garrotxins

Així com la comunitat cristiana comença a celebrar el Nadal amb les primeres activitats nadalenques que es podran veure pel Pont de la Puríssima, avui, la comunitat sikh també celebra un moment important per a la seva religió. A les 10 del matí, al temple sikh, ubicat a l’avinguda del Morrot d’Olot, ha començat la lectura del llibre sagrat, una lectura que segueix de manera ininterrumpuda durant les properes 48 hores.

Diferents membres de la comunitat sikh anomenats purs, es relleven cada dues hores per seguir llegint el llibre sagrat fins a les 10 del matí d’aquest diumenge, quan la comunitat es desplaçarà fins a davant de l’Ajuntament d’Olot. Allà, entre les 11 i les 12 del migdia, iniciaran un recorregut de tornada fins al temple, en una processó on es compartiran aliments. La comunitat sikh, de caràcter molt obert, convida a tots els garrotxins i les garrotxines sense excepcions, a compartir amb ells la processó des de l’Ajuntament d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– La comunitat sikh resident a Olot ja fa ús del nou temple ubicat al barri del Morrot
– La comunitat sikh d’Olot celebra la festa del baptisme amb diversos actes i processons durant tot el diumenge