La Unió Esportiva Olot buscarà a l’Hospitalet de Llobregat els primers tres punts a domicili

La Unió Esportiva Olot juga aquest cap de setmana a l’Hospitalet de Llobregat, en un dels camps més grans de la categoria. En aquell terreny de joc, els de casa, novens a la taula, però només amb dos punts més que els de Rodri, intentaran complicar la vida de l’equip garrotxí.

Primer de dos desplaçaments consecutius per a la Unió Esportiva Olot, en aquest cas, a l’Hospitalet de Llobregat. Un partit transcendental, que en cas d’acabar en victòria olotina, permetria superar el mateix Hospi a la classificació i mirar el futur amb molt més optimisme.

Segons que ha explicat l’entrenador olotí, Perea ja està al 100% i seria titular, mentre que, malgrat que no es comptaria encara amb Dieguito, sí que podria aparèixer abans de Nadal. Amb tot, un bon balanç en aquests dos desplaçaments, permetrà a l’equip garrotxí seguir creixent de cara a la segona volta.

 

Notícies relacionades:
– Un gol de falta directa de Sergio Ortiz al minut 89′ dóna la quarta victòria consecutiva a casa a la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot s’endú un punt de la Pobla de Mafumet però segueix sense conèixer la victòria lluny de casa (2-2)
– El davanter de l’Olot Diego Sánchez serà baixa per lesió durant el proper mes de competició