L’Associació de Comerciants d’Olot i els placers del Mercat sortegen un cotxe amb la campanya de Nadal

Demà comença la campanya de Nadal a Olot en la que l’Associació de Comerciants i els Placers de la Plaça Mercat sortegen un cotxe entre tots els seus clients. Per totes les compres, de qualsevol import, realitzades entre el 5 de desembre i el 5 de gener en algun dels 127 establiments associats a la iniciativa, es rebrà una butlleta que un cop emplenada caldrà dipositar a  les urnes de la Plaça Mercat i els comerços associats a l’ACO. Entre totes les persones participants, el dia 9 de gener, un cop finalitzada la campanya que s’ha titulat ‘Nadal sobre rodes’ es sortejarà un cotxe Nissan Micra carregat de productes. Aquesta és la primera vegada que l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Associació de Placers de la Plaça Mercat duen a terme una gran campanya conjunta.

x