El CN Olot celebra una jornada de waterpolo solidari en favor de La Marató de TV3 i amb la participació del CN Sant Feliu, de Divisió d’Honor

La jornada solidària, que se celebra des de fa 2 anys, ha aconseguit aquest any que un equip de renom hi col·labori. Ferran Plana, olotí i ex jugador i entrenador del CN Olot, és ara l’entrenador del CN Sant Feliu, que ha vingut amb tots els seus jugadors sense dubtar-ho ni un moment. 

Una piscina plena de solidaritat. El CN Olot ha reunit avui als seus socis, simpatitzants i esportistes per participar un any més en la jornada de waterpolo benèfic per a la recollida de fons de La Marató de TV3.

Fa dos anys que va néixer aquesta iniciativa, però enguany ha estat molt especial ja que el CN Olot ha aconseguit portar a la seva piscina a un equip de la màxima categoria estatal de waterpolo, el CN Sant Feliu, entrenat per l’olotí Ferran Plana, que tornava a casa amb una sensació fantàstica.

La jornada ha començat amb un partit amistós entre el CN Olot de Nelson Raviña i el CN Sant Feliu, on el públic ha gaudit de bon joc i un bon nivell competitiu per part d’ambdós equips.

Seguidament també han jugat equips infantils, cadets i alevins i també han pogut gaudir de l’esport waterpolistes de les comarques gironines i per últim s’han obert les portes a tothom amb un torneig per a grans i petits partint la piscina per la meitat i gaudint de formació i entreteniment.

Les empreses col•laboradores, entre elles OLOT TELEVISIÓ, han fet possible juntament amb el CN Olot un sorteig de productes garrotxins i articles de natació. Tots els fons recollits durant la jornada aniran destinats a La Marató de TV3, que aquest proper diumenge 13 de desembre anirà dedicada a lluitar contra la diabetis i la obesitat.

x