La comunitat sikh d’Olot fa una processó per celebrar la finalització de la lectura del llibre sagrat

Aquest diumenge al matí la comunitat sikh d’Olot ha celebrat la finalització de la lectura del seu llibre sagrat, que s’ha portat a terme des de les 10 del matí del passat divendres. Han estat els membres ‘purs’ de la comunitat, els qui han fet aquesta lectura ininterrompuda al temple que aquesta comunitat té al barri del Morrot de la capital garrotxina.

La lectura s’ha acabat a primera hora del matí. Una estona més tard, a les 11, la comunitat s’ha concentrat davant l’ajuntament, on ha començat una processó fins al temple, que ha servit per celebrar la importància de la data. Així, també han donat a conèixer els seus costums als ciutadans d’Olot, on són una comunitat nombrosa i que volen formar part de la vida activa de la ciutat.

Notícies relacionades:
-La lectura del llibre sagrat de la comunitat sikh finalitzarà diumenge amb una processó on es conviden a tots els garrotxins
-La comunitat sikh resident a Olot ja fa ús del nou temple ubicat al barri del Morrot