La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)

Un gol afortunat de Jorge Rojas havia donat avantatge als de Rodri a un quart d’hora pel final a la Feixa Llarga, però Boris Garrós ha acabat empatant el matx en el 83′, privant a l’equip garrotxí de la primera victòria a domicili. La nota positiva per a la UE Olot és que l’equip de Rodri acumula sis jornades consecutives sense conèixer la derrota. 

Matinal de futbol prometedora a la Feixa Llarga de l’Hospitalet. El conjunt de Martí Cifuentes buscava un triomf al seu feu, cosa que se li està donant malament a l’equip del Llobregat aquesta temporada. Mentrestant, l’Olot volia aconseguir, d’una vegada per totes, l’ansiada victòria fora de casa. Però ni per uns ni per als altres.

En un matx on ha passat de tot en el tram final, la primera meitat ha estat ensopida, sense ocasions clares per part de l’Olot i sense un dominador clar. Això sí, Alex Coch ha pogut avançar els seus, que estaven hàbils en l’estratègia però s’han topat amb Wilfred. I un ex de l’Olot, David López, ha posat la por al cos als de Rodri amb un xut al travesser just abans del descans. Perea ha estat substituït abans de la represa per unes molèsties al soli de la cama dreta.

En la segona meitat, els dos equips s’han animat en atac, tot i que tampoc s’han vist massa ocasions clares de marcar, amb un bon Gato per banda dreta però sense ‘punx’ a l’hora d’acabar les accions ofensives. Tots dos han tingut les seves opcions, i a 15 minuts pel final, el ben tornat capità Jorge Rojas ha aprofitat una jugada d’estratègia afortunada per posar el primer gol al marcador. El 0 a 1 era importantíssim, pintava molt bé el partit, però un cop més, la Unió Esportiva Olot ha rebut un gol en el tram final.

Boris Garrós, a 7′ pel final, ha aconseguit l’empat i ha llançat un gerro d’aigua freda a la trentena d’aficionats de La Grada que han acompanyat l’equip a l’Hospitalet.

La primera victòria haurà d’esperar encara més, i la propera oportunitat serà d’aquí a una setmana, en una ocasió propícia al camp del cuer, el Llosetí. La nota positiva per a la UE Olot és que l’equip de Rodri acumula sis jornades consecutives sense conèixer la derrota.