Torna el pessebre vivent de Santa Pau amb centenars de visitants i 195 voluntaris figurants

Aquest diumenge i dilluns es reedita el pessebre vivent de Santa Pau. La vila medieval torna a comptar amb aquesta bonica tradició, després que l’any passat no es pogués celebrar.

Santa Pau compta amb un nucli antic ideal per a tot tipus de funcions: pel seu encant, atreu a milers de turistes cada any, però també ha estat escenari per rodar una pel·lícula, i en aquest cas, tornar a celebrar el pessebre vivent, després d’un any sense poder-ho fer.

Les dates escollides han estat peculiars, avançades al que és habitual: però ha estat així com s’ha aconseguit que la gent respongui més, també atraient més visitants al pessebre, aprofitant els turistes que han pujat a la Garrotxa durant aquest pont.

Amb centenars de visitants, que han admirat els 195 voluntaris, ha quedat palès l’atractiu d’esdeveniments com aquest. Entre els figurants, de fet, hi ha persones vingudes de tota Catalunya, destacant una expedició d’una quarantena de persones Cànoves, al Vallès Oriental, que han pres nota sobre l’organització, perquè enguany volen començar a fer un pessebre vivent a la seva població.

Les escenes representades han estat de tot tipus, des de les més religioses fins a les típicament costumistes: fossin del tipus que fossin, els visitants les han gaudit, i ho podran fer també aquest dilluns a partir de les 7 del vespre.

x