La Garrotxa supera el 90% d’ocupació durant aquest pont

La Garrotxa registra una de les millors ocupacions en un pont de la Puríssima i en molts casos supera el 90%. El regidor de Promoció de la Ciutat d’Olot, Estanis Vayreda, ho ha assegurat en una entrevista a OLOT TELEVISIÓ. Vayreda ha dit que les bones xifres a la ciutat també es tradueixen en general a tota la comarca.

Aquesta bona xifra es deu a diferents motius. El principal és el bon temps d’aquest inici de desembre i que la temporada d’esquí encara no ha arrencat del tot pels esquiadors. La majoria de visitants són de Catalunya i d’altres comunitats autònomes de la resta de l’estat espanyol, que s’han decidit pel turisme d’interior.

Estanis Vayreda s’ha mostrat satisfet per les dades d’ocupació “d’Olot i de la Garrotxa perquè superem el 90% en hotels, pensions i cases de turisme rural”. A Olot, segons Vayreda, aquesta xifra representa un 3% més que l’any passat. El regidor ha assegurat que aquest cap de setmana “és el punt d’arrencada de la campanya de Nadal pels comerciants” que espera que “sigui molt positiva pels comerciants”. En aquest sentit ha apuntat que “després d’uns anys complicats aquest 2015 ha millorat en els últims mesos i que aquest Nadal sigui una arrencada en positiu i que el 2016 sigui millor en vendes” ajudat, ha dit, per les activitats que s’organitzen al centre.

Sobre l’acció conjunta de l’Associació de Comerciants d’Olot i els placers del Mercat d’Olot, el regidor de Promoció de la Ciutat ha dit que n’està “molt orgullós que aquests dos gremis, amb interessos semblants, hagin decidit fer una campanya important de manera conjunta” i ha reconegut que els havia demanat en diferents ocasions que ho fessin. Estanis Vayreda creu que “és un inici important per a futures campanyes”.

 

Notícies relacionades: 
-Turisme Garrotxa preveu una ocupació del 95% pel pont de la Puríssima
-L’ocupació turística a Olot durant l’octubre augmenta un 8,5% respecte el mateix mes de l’any passat