L’exposició ‘Consum, punt de trobada’ s’instal·la a Olot amb motiu dels 30 anys de l’Oficina de Consum de la Garrotxa

L’exposició ‘Consum, punt de trobada’ s’ha instal·lat a Olot amb motiu dels 30 anys de l’Oficina de Consum de la Garrotxa. Aquesta exposició de l’Agència Catalana del Consum, mostra l’estructura del consum a Catalunya i dóna a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a consumidors. La mostra itinerant, es podrà visitar a la Plaça del Carme d’Olot fins al 18 de desembre. La presentación va comptar amb la presència del director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa.

 Notícies relacionades:
-L’Oficina de Consum de la Garrotxa adverteix a no donar dades personals a enquestadores davant l’Hospital i l’Ambulatori d’Olot
-L’Oficina de Consum de la Garrotxa organitza activitats per informar als ciutadans dels canvis i les novetats en la normativa de consum