Comencen les obres de rehabilitació del pont de la C-66 de Besalú, que duraran sis mesos

Han començat les obres de rehabilitació del pont de la travessera de la c-66 a l’entrada de Besalú. Es preveu que els treballs, que inclouen la rehabilitació dels arcs de l’estructura del viaducte, tinguin una durada de sis mesos i la seva execució requerirà desviar el transit per la variant de Besalú.

Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de rehabilitació i millora del pont de la travessera de la C-66  a l’entrada del nucli urbà de Besalú. Aquestes obres, que estan pressupostades amb prop de 1 milió 200 mil euros, es preveu que tinguin una durada de sis mesos. L’execució dels treballs comportarà, properament, el tancament del pont sobre el riu Fluvià i el desviament dels vehicles per la variant de Besalú. Els vianants, podran utilitzar el pont vell. Les obres, que ja es van adjudicar al juliol la rehabilitació dels arcs i el reforçament dels ciments d’aquest viaducte de 210 metres. Es col·locarà un nou tauler, de 9 metres d’amplada, que deixarà una calçada de 6 metres i mig per als vehicles. I, en comptes que mantenir les dues voreres que hi ha actualment, es deixarà una única vorera al costat esquerra del pont de fins a 1,5 metres. També es canviaran les barreres de seguretat adequant-les perquè s’integrin en l’entorn i s’inclourà nova senyalització.

 

Notícies relacionades:
– Adjudicades per 1,2 milions d’euros les obres de rehabilitació del pont de la C-66 a Besalú
– Oberta la licitació per 1,4 milions d’euros de les obres de rehabilitació i millora del pont de la C-66 a Besalú

Deixa un comentari