Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa: “l’oferta de la comarca conviu i es complementa amb el turisme de neu”

El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha valorat a Les Notícies les dades d’ocupació del pont de la Puríssima. Llorà ha explicat que la dada ha baixat respecte de l’any passat, quan es va assolir un 95% d’ocupació. Tot i així, considera un volum d’ocupació molt important l’aconseguit aquest any, i ho atribueix a l’oferta turística oferta aquests dies des de la comarca. Per tipologia d’allotjament, Llorà ha destacat el 100% dels càmpings amb bungalows, el 90% global a les cases de turisme rural i el 85% d’hotels i pensions.

Preguntat per les bones dades d’ocupació registrades a la Garrotxa, tot i l’obertura de les pistes d’esquí a les comarques del Pirineu, Llorà ha dit que en aquestes dates “l’oferta de la comarca encara conviu i es complementa amb el turisme de neu”, per a aquells turistes que no destinen tot el pont a esquiar, sinó que combinen les dues alternatives, passant uns dies a les pistes d’esquí i altres dies al pre-pirineu. Tot i així, el president de Turisme Garrotxa ha apuntat que aquest any els turistes han allargat l’estada a la Garrotxa, passant de dos a tres dies de mitjana.

El president de Turisme Garrotxa ha valorat les visites a la Mostra de Pessebres, que aquest any ha comptat amb seus també en pobles de la Garrotxa, com els de la vall d’Hostoles. També ha valorat positivament les activitats de la programació GPS Garrotxa, plans amb sensacions, que han omplert les places disponibles. Respecte de la Fageda, Llorà ha dit que aquest pont de desembre també ha tingut una gran afluència, però no li consta cap incidència destacable i considera que des del territori s’ha gestionat millor les visites en aquesta zona.

 

Notícies relacionades:
– L’ocupació turística a la Garrotxa es confirma en el 90% a la fi del Pont de la Puríssima
– La Garrotxa supera el 90% d’ocupació durant aquest pont
– Torna el pessebre vivent de Santa Pau amb centenars de visitants i 195 voluntaris figurants
– La Fira de Sant Nicolau d’El Mallol rep milers de visitants en la seva primera edició evocant el passat remença de la vila

x