El Ripollès comença la temporada amb bona ocupació però poca neu natural a les pistes d’esquí

L’ocupació a les comarques del Pirineu com el Ripollès o la Cerdanya també es pot considerar molt bona. Allà els hotels han omplert més del 80% de la seva capacitat. Pel què fa a cases rurals, el sector assegura que hi ha establiments on s’ha arribat a penjar el cartell de complert. Tot i així, l’obertura de les pistes d’esquí de Vall de Núria i Vallter ha estat a mig gas i amb neu artificial. El turista que ha escollit muntanya ha estat el de proximitat. Famílies gironines, de Barcelona ciutat i l’àrea metropolitana, que han concentrat les estades sobretot entre dissabte i diumenge. Molt poca gent ha allargat els quatre dies. A la Vall de Núria, la gran majoria de visitants ha visitat el parc lúdic i ha gaudit dels trineus i els inflables. Com a novetat, aquest any s’han fet excursions amb raquetes.