L’Ajuntament d’Olot i SOREA redacten l’avantprojecte d’un segon dipòsit d’aigua per a la ciutat

L’Ajuntament d’Olot i l’empresa SOREA treballen en l’avantprojecte per a la instal·lació d’un segon dipòsit d’aigua a la ciutat. El consistori el considera imprescindible per seguir subministrant aigua davant una eventual avaria en l’actual dipòsit, situat al volcà Montolivet. L’Ajuntament preveu construir-lo en un lloc elevat de la part est de la ciutat, entre el 2016 i el 2017.

Aquest és el dipòsit que subministra aigua a Olot. Situat al volcà Montolivet, guarda l’aigua procedent dels pous del Parc Nou per distribuir-la a la xarxa urbana. El fet que no hi hagi un altre dipòsit a la ciutat, genera problemes en el subministrament davant una eventual avaria. L’Ajuntament d’Olot considera necessària la construcció d’un altre dipòsit. És per això que s’ha posat a treballar en la redacció d’un avantprojecte juntament amb l’empresa SOREA.

La inversió per al segon dipòsit es repartiria entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària. La idea és la de construir-lo en un lloc elevat de la part est de la ciutat. La previsió de l’Ajuntament és la de tenir redactat el projecte definitiu al llarg del 2016, per tal de construir-lo, com a molt tard, el 2017.