L’empresa LC Paper de Besalú rep una subvenció de 1,9 milions d’euros de la Unió Europea

L’empresa LC Paper de Besalú ha rebut una subvenció de un milió 900 mil euros de la Unió Europea. Són per el projecte ‘The green tissue of the world’ amb el que fabriquen un rotllo de paper tissú reduint en consum energètic.

L’empresa amb seu a Besalú ‘La Confianza Paper’ rebrà una subvenció de la Unió Europea d’1 milió 900 mil euros per el projecte “The green tissue of the world”. L’empresa familiar, que ha anat evolucionant des de l’any 1881, es dedica a fabricar paper tissú i paper per a mercats d’hostaleria. Amb aquest projecte, culminen un procés que varen començar l’any 2012 amb el que fabriquen un rotllo de paper tissú amb menys consum energètic. L’empresa es va acollir al programa europeu “Horizon 2020” que finança projectes d’innovació.

Amb més de 130 anys a les esquenes, aquesta fàbrica de tissú continua sent un referent d’innovació i adaptació ecològica del producte. A més, LC Paper es manté amb bons nivells de productivitat i vendes.

 

Notícies relacionades:
– LC Paper ja ha acumulat un 60% d’estalvi energètic en CO2 i vol esdevenir referent d’eficiència energètica juntament amb altres empreses garrotxines
– L’empresa LC Paper, referent mundial en la fabricació de paper i estalvi energètic