L’ocupació turística a la Garrotxa es confirma en el 90% a la fi del Pont de la Puríssima

L’ocupació a la Garrotxa aquest pont de la Puríssima no ha baixat de la ratlla del 90%. Aquest volum d’ocupació ve confirmat per l’oferta de la Garrotxa, lúdica i de natura, que el visitant ja coneix.

El pont de desembre a la Garrotxa ha estat d’un 90%. Per tipologia d’allotjament, els més escollits han estat els càmpings amb bungalows, que ha arribat al 100%, i les cases rurals, que en global s’han situat al 90%. El visitant del pont de la Puríssima ja coneix els atractius de la Garrotxa i la seva oferta turística. La Fira de Sant Nicolau del Mallol, tot i abandonar la temàtica medieval i haver-se reduït a un dia, va acollir 10 mil persones al llarg de diumenge. Un altre esdeveniment que s’ha vist beneficiat és el Pessebre Vivent de Santa Pau, que, després de suspendre’s l’any passat, va decidir programar-se durant el pont de desembre, per aprofitar les visites d’aquests dies. L’estratègia ha resultat un èxit. El pessebre ha duplicat les visites de fa dos anys, fins a més de 2.500 persones sumant els dos dies de representació. L’organització no té dubte que repetirà l’experiència l’any vinent i programarà l’activitat durant el pont de la Puríssima del 2016. De cares a la propera edició, s’han posat com a objectiu ampliar les escenes i augmentar els figurants dels 195 que han tingut aquest any, fins als 250 l’any vinent. L’organització fa una crida als ciutadans que vulguin participar com a figurants l’any vinent perquè no dubtin a demanar informació a l’Ajuntament o al Patronat de Turisme de Santa Pau. La intenció és consolidar el Pessebre Vivent de Santa Pau com a un dels trets de sortida de les festes de Nadal a la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– La Garrotxa supera el 90% d’ocupació durant aquest pont
– Torna el pessebre vivent de Santa Pau amb centenars de visitants i 195 voluntaris figurants
– La Fira de Sant Nicolau d’El Mallol rep milers de visitants en la seva primera edició evocant el passat remença de la vila