Els alumnes de l’escola Joan XXIII decoren amb pessebres els establiments del B-Crek d’Olot

Un any més els nens i nenes de l’Escola Joan XXIII d’Olot han elaborat els pessebres que aquestes festes decoren els establiments que l’empresa B-Crek té a la ciutat. La creació dels pessebres és un treball conjunt de la seixantena d’alumnes que té el centre, en el que cada grup hi participa d’una forma o altra.


 Dos pessebres i amb dos estils completament diferents per als dos restaurants que l’empresa B-Crek té a la ciutat. És la decoració nadalenca que els nens i nenes de l’escola Joan XXIII han fet aquest any per aquests establiments de restauració. Ja ve sent habitual que any rere any els alumnes d’aquest centre educatiu olotí realitzin manualment la decoració nadalenca d’aquesta empresa. Un procés en el que hi participa tota l’escola.

Els protagonistes dels pessebres són un tren mòbil, cedit pels Amics del Tren d’Olot Girona, i la il·luminació utilitzant la tècnica de les ombres xineses que descobreixen elements amagats al fer-se fosc. Els alumnes de l’escola fan els pessebres per agrair el dinar de Nadal que el B-Crek els ofereix any rere any i que ja s’ha convertit en tot una tradició per al centre. Aquest any, a més, va anar acompanyat d’una altra activitat. Després d’uns anys sense fer-ho, ahir els nens i nenes del Joan XXII van anar al cinema. La sessió de cinema ja s’havia fet anteriorment però es va deixar de fer per l’elevat cost que suposava per les famílies. Aquest any s’ha pogut fer amb el suport econòmic de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes.

 

Notícies relacionades:
– L’escola Joan XXIII elabora un pessebre per al B-Crek que forma part de la Mostra de Pessebres
– L’Escola Joan XXIII obsequia les empreses i entitats col·laboradores del el projecte Connecta’m, entre les quals Olot Televisió
– Els nens de l’Escola Joan XXIII trenquen la mona de la Pastisseria Ferrer

Deixa un comentari